SERVICII PENTRU PERSOANE FIZICE

InfraVision ofera 2 tipuri de evaluari ale imobilelor rezidentiale:

  • Evaluarea calitatii aerului
  • Evaluarea  starii actuale a imobilului inainte de a lua o decizia de cumparare

Evaluarea calitatii aerului

Evaluarea alergenilor

Masuram cantitatea si dimensiunile microparticulelor de aer aflate in suspensie in casa ta si interpretam rezultatele testului cu aparatura de ultima generatie cu laser.

Evaluarea mucegaiurilor

Masuram si identificam zonele cu posibilitate ridicata de formare a mucegaiului cu echipament de termografiere in infrarosu, de ultima generatie. Aceasta masuratoare trebuie facuta incepand cu subsolul casei, etajele intermediere pana la mansarda (pod).

Evaluarea si optimizarea ventilatiei

Masuram si optimizam debitul de aer a ventilatoarelor de la bai si hote bucatarie si/sau alte surse de ventilatie cu iesire la exterior. Debitul de aer ale acestor ventilatoare sunt cele mai importante surse de control al calitatii aerului in casa ta. Debitul de aer il vom masura cu echipament specific, respectiv cu manometru si debitmetru de aer digital Fluke.

Evaluarea infiltrarilor si exfiltrarilor de aer

98% din problemele care regleaza calitatea aerului din casa ta o reprezinta pierderile de caldura prin exfiltrare (infiltrare) sau a infiltrarilor necontrolate de apa in structura cladirii. Toate aceste probleme le vom identifica prin metode specifice si cu aparatura de termoviziune in infrarosu de ultima generatie Flir.

Evaluarea si optimizarea umiditatii

Umiditatea este cel mai imortant poluant din casa ta. Cresterea necontrolata a umiditatii poate duce la conditii favorabile cresterii si formarii mucegaiurilor, inmultirea si raspandirea acarienilor precum si la un disconfort termic accentuat. O umiditate scazuta, in special iarna,  scade imunitatea cailor respiratorii prin uscarea mucoaselor devenind astfel vulnerabil la atacurile virusilor. Materialele de constructie, gradul de izolare a imobilului, scurgerile de aer si infiltrarile de apa necontrolate pot afecta fara sa vrei nivelul umiditatii.

In functie de rezultatele evaluarii InfraVision iti ofera solutii specifice de remediere, control si optimizare pentru fiecare problema identificata.

Evaluarea starii actuale a imobilului inainte de a lua decizia de cumparare

Te-ai decis sa cumperi un imobil. Este o decizie facuta impreuna cu familia ta si presupune un efort financiar considerabil. Ne contactezi si mergem impreuna cu tine sa evaluam si sa identificam viciile ascunse ale imobilului incepand de la subsol pana la acoperis.

De cele mai multe ori, la vedere imobilul pare OK dar nu ai de unde sa sti ce se ascunde in spatele peretilor (mucegaiuri, lipsa izolatii, scurgeri apa, infiltrari necontrolate de aer etc). O decizie corecta te va ajuta sa economisesti mii de EURO din renovari si reparatii pe care le vei observa doar cand te muti in casa.

Nu mai astepta! Protejeaza-ti investitia! Contacteaza-ne si te vom ajuta sa iei decizii rapide si corecte pentru sanatatea si confortul familiei tale.

Suna la 0729234307 sau trimite-ne un email la info@infra-vision.ro