SERVICII PENTRU BIROURI/ SCOLI/ GRADINITE

Serviciile oferite de InfraVision reprezinta un procedeu complex de identificare si reducere a factorilor iritanti asupra cailor respiratorii.

Evaluarea alergenilor

Masuram cantitatea si dimensiunile microparticulelor de aer aflate in suspensie in fiecare birou. In functie de rezulate iti oferim solutiile de diminuare si de tinere sub control a acestor particule daunatoare sistemului respirator.

Evaluarea existentei mucegaiurilor

Masuram si identificam zonele cu posibilitate ridicata de formare a condensului si implicit a mucegaiurilor, cu echipament de termografiere in infrarosu de ultima generatie si alte dispozitive specifice.

Evaluarea si optimizarea ventilatiei si a schimburilor de aer

Un procent de peste 90% din personalul din birouri se plang de efectele secundare datorate aerului conditionat, dureri de cap, disconfort termic, raceli, infundarea sau curgerea nasului etc.

Masuram, normam si optimizam debitul de aer  din fiecare birou pentru a optimiza schimburile de aer in functie de suprafata si numarul de ocupanti. In acest mod se va crea un mediu placut si sanatos persoanelor aflate in birou. De asemenea vom identifica si masura scurgerile de aer din sistem care poate duce la un dezechilibru in livrarea aerului conditionat si implicit poate afecta calitatea aerului.

Debitul de aer il vom masura cu echipament specific, respectiv cu manometru si debitmetru de aer digital de ultima generatie, Fluke.

Evaluarea poluantilor din instalatiile incalzire/racire cu aer

Masuram, evaluam si va oferim solutii in cazul existentei bacteriilor si micro-organismelor in instalatiile de incalzire/racire. Acesti poluanti pot afecta grav calitatea aerului inspirat de ocupantii unei sali de clase sau birouri, in special la persoanele cu alergii si astm bronsic.

Evaluarea infiltrarilor si exfiltrarilor de aer

98% din problemele care regleaza calitatea aerului dintr-un imobil o reprezinta pierderile de caldura prin exfiltrare (infiltrare) sau a infiltrarilor necontrolate de aer in structura cladirii. Toate aceste probleme le vom identifica prin metode specifice si cu aparatura de termoviziune in infrarosu de ultima generatie Flir.

Evaluarea si optimizarea umiditatii

Umiditatea este cel mai imortant poluant dintr-un birou. Cresterea necontrolata a umiditatii poate duce la conditii favorabile formarii mucegaiurilor, inmultirea si raspandirea acarienilor precum si la un disconfort termic accentuat. Materialele de constructie, gradul de izolare a imobilului, scurgerile de aer si infiltrarile de apa necontrolate pot afecta fara sa vrei nivelul umiditatii.

Evaluarea starii izolatiilor termice

Izolatiile lipsa, comprimate sau necorespunzatoare duc atat la pierderi de energie cat si la scaderea calitatii aerului si a disconfortului termic. Toate aceste probleme le vom identifica prin metode specifice si cu aparatura de termoviziune in infrarosu de ultima generatie Flir.

Evaluam CO2, CO si Formaldehidele din aer

Masuram si identificam problemele legate de acesti poluanti care pot duce la oboseala, ameteala si infectia cailor respiratorii.

Solutii de umidificare, dezumidificare si purificare cu ajutorul plantelor

Dupa evaluarea, identificarea si controlul tuturor factorilor de mai sus va propunem o gama de plante, recomandate conform ultimelor studii facute de NASA, pentru a mentine un nivel optim a calitatii aerului. Numarul optim si tipul plantelor va fi calculat in functie de necesitatile identificate pentru fiecare birou in parte.

InfraVision iti ofera solutii specifice de remediere, control si optimizare pentru fiecare problema identificata.

Pentru informatii suplimentare:

Suna la 0729234307 sau trimite-ne un email la info@infra-vision.ro