In interiorul unei incaperi aerul este de la 5-10 ori mai poluat decat afara. Inspiram in jur de 12.000 Litri de aer in 24 ore.

Copii mult mai mult. Nu te-ai fi gandit la o asemenea cifra, nu-I asa?

Dimensiunea particulelor in suspensie din aer si umiditatea aerului este direct legata de potentialul de a cauza efecte. O problema importanta o reprezinta particulele cu diametrul aerodinamic mai mici de 2.5 micrometri  care trec prin nas si gat si patrund in alveolele pulmonare provocand inflamatii si intoxicari.
Sunt afectate in special persoanele cu boli cardiovasculare si respiratorii, copiii, varstnicii si astmaticii.
Copiii cu varsta mai mica de 15 ani inhaleaza mai mult aer, si in consecinta mai multi poluanti. Ei respira mai repede decat adultii si tind sa respire mai mult pe gura, ocolind practic filtrul natural din nas. Sunt in mod special vulnerabili , deoarece plamanii lor sunt in dezvoltare, iar tesutul pulmonar care se dezvolta in copilarie este mai sensibil.
Poluarea cu particulele  a aerului inspirat in casa, birouri, gradinita sau scoala inrautateste simptomele astmului si alergiilor, respectiv tuse, starnut frecvent, nas infundat sau cu secretie apoasa, dureri in piept si dificultati respiratorii.
Conform statisticilor si studiilor expunerea pe termen lung la o concentratie crescuta de particule iritante pentru plamanai poate cauza chiar cancer.

InfraVision

Noi venim in ajutorul tau! Detectam nivelul de umiditate din incapere si iti oferim solutiile pentru a monitoriza chiar tu la orice moment al zilei.  De asemenea iti oferim solutiile de optimizare a umiditatii din incapere pentru ca familia ta si ocupantii unui birou sa se simta bine, sa beneficieze de confort termic ridicat, si sa protejezi astfel  sistemul respirator de atacurile virusilor.