Cateva cuvinte despre cine suntem si ce facem…

InfraVision este o firma de consultanta care vine in ajutorul persoanelor fizice si juridice pentru a oferi solutii de reducere a alergenilor din aer, purificare, umidificare si dezumidificare a aerului cu ajutorul echipamentelor specifice si/sau a plantelor speciale destinate acestui scop, auditarea pierderilor de energie, auditarea infiltrarilor de aer si apa, verificarea fluxurilor si debitelor de aer la instalatiile HVAC si multe altele.

De asemenea, la cerere, oferim servicii de consiliere in cazul in care doresti sa cumperi un apartament. Cu ajutorul echipamentelor de termoviziune in infrarosu noi iti evaluam viciile ascunse intentionat sau neintentionat de proprietar,  pentru ca sa sti ce remedieri ai de facut inca inainte de a face investitia. Noi vedem ceea ce ochiul liber nu vede!

Ce presupune inspectia calitatii aerului si a cladirii?

Inspectia calitatii aerului presupune o analiza complexa a anvelopei cladirii de la subsol pana la acoperis, analiza si identificarea scurgerilor de aer si apa care au o influenta majora asupra calitatii aerului,  masurarea si optimizarea fluxului de aer si echilibrarea  presiunilor in insatlatiile de incalzire recire, masurarea particulelor de aer in suspensie, masurarea si optimizarea umiditatii aerului si a punctului de roua etc.

Suntem prima firma din Romania in acest domeniu de consultanta,  acreditata de InterNACHI, USA, cea mai renumita asociatie non profit pe plan mondial de acreditare si pregatire a inspectorilor de cladiri rezidentiale/ comerciale si inspectia calitatii aerului. http://www.nachi.org

Fondatorul, respectiv actionarul firmei InfraVision este Ing. Pohl Zoltan cu diploma de CPI, Certified Professional Home Inspector.

Venim atat in ajutorul societatilor comerciale care doresc sa optimizeze calitatea aerului din birou, sa optimizeze confortul termic, sa  creeze un mediu optim si sanatos pentru angajati, sa reduca consumul de energie, cat si pentru cladiri rezidentiale, scoli si gradinite.

Noi iti spunem exact ce ai de facut, identificam cauzele problemelor, si vei sti exact ce sa ceri de la firma specializata pentru remediere fara sa fi incarcat cu devize mari si inutile.

SANATATEA SI CONFORTUL TAU ESTE ACUM IN MAINILE TALE!

Suntem membri ai:

-International Association of Certified Indoor Air Consultants USA

-International Association of Certified Home Inspectors USA

CALIFICARI

  • Inginer TCM, Universitatea Transilvania Brasov

CURSURI SI CERTIFICATE

  • Certified Professional Home Inspector, InteNachi (International Home Inspector Association)
  • Certified Air Quality Inspector, InteNachi (International Home Inspector Association)
  • Certified Infrared thermographer, Level 1, ITC (Avizat Ministerul Muncii)
  • Certified Infrared Inspector, InteNachi (International Home Inspector Association)
  • Certified Mold Inspector, InteNachi (International Home Inspector Association)
  • Certified Moisture Intrusion Inspector, InteNachi (International Home Inspector Association)

Asteptam solicitarea ta la tel: 0729-234307

sau email: info@infra-vision.ro